Mehmet Gökhan AY

14.09.2021 1085

Şehidimiz Mehmet Gökhan AY ilimiz İmranlı ilçesinde 02.10.1984'te dünyaya geldi. İlkokulu Gemerek Atatürk İlköğretim Okulu'nda tamamladı, ortaokulu Yozgat Celal ATİK Ortaokulu'nda bitirdi.

Sivas Atatürk Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar Yazılım Bölümünü bitirerek aynı yıl Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünü kazandı.

09.12.2010 tarihinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak Van Erciş Ebubekir Çiftçi İlköğretim okulunda göreve başladı. 2011 Ağustos ayında Burdur'da kısa dönem askerliğin temel eğitimini yaptıktan sonra kendi okuluna Asteğmen kadrosunda Asker Öğretmen olarak atandı ve okulların açılışı ile görevine başladı.

Öğretmenimiz 23.10.2011 tarihinde ülkemize büyük acılar yaşatan deprem neticesinde yaşamının her anı ile gurur duyulacak hayata veda ederek aramızdan ayrılmıştır.